DOOOZz Junior

Artikel 2 van 2
€ 69,00 (inclusief btw)

Voor kinderkamers is de DOOOZz Junior-set ontwikkeld. Deze zeer zachte bioniet is ontwikkeld voor kinderkamers gedurende dag en nacht. De cups kunnen in slaapkamers van volwassenen echter ook als aanvulling naast de DOOOZz Sleep Natural worden gebruikt in zwaar belaste slaapkamers, die vragen om extra bescherming tegen straling.

De Junior-set wordt net als de DOOOZz Sleep Natural geleverd per set van 2 stuks. Plaats de cups eenvoudig op twee geschikte plaatsen, liefst zo ver mogelijk van elkaar af zodat u een maximale bescherming realiseert. Kinderen kunnen heel sterk reageren op straling van zendmasten en wifi-routers, omdat hun lichaampjes relatief meer straling absorberen dan volwassenen. Verder is het grote verschil tussen de Junior-set, DOOOZz Sleep Natural en DOOOZz Sleep Natural Femina, dat de Junior-set als enig product niet in blik hoeft overdag en dat de cups, net als de DOOOZz 24-Hours, gewoon kunnen blijven staan op een vaste plek.

  • Bij jonge kinderen buiten bereik opstellen. Het natuurlijke materiaal dat voor DOOOZz producten wordt gebruikt is iets kwetsbaarder dan epoxiehars. Voorkom dat kinderen de cups stuk laten vallen of in de mond steken.
  • Beschermt de kinderkamer ’s nachts en overdag.
  • Niet op vensterbank in hete zon plaatsten of op een andere hete plek.
  • Houdt uw kind zoveel mogelijk verwijderd van stralende apparaten zoals iPads en wifi-routers etc. en vraag op school om bekabeld Internet indien uw kind in een klas met wifi moet zitten. In diverse landen nam men al veel strengere maatregelen tegen wifi dan in Nederland.
Specificatie Omschrijving
Lengte 6 cm
Breedte 6 cm
Hoogte 3,5 cm
© 2015 - 2024 DOOOZz WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel